Pedro Martínez, tècnic del Baxi Manresa: “Des que he arribat, tinc la sensació que el club ha anat creixent”

457

El Baxi Manresa és a les portes de començar la Lliga Endesa després d’una temporada passada on va ser una de les revelacions. Enguany, amb una plantilla rejovenida l’equip intentarà tornar a sorprendre amb dues competicions, per bé que també disputarà la Basketball Champions League. Al capdavant del projecte hi serà una temporada més el Pedro Martínez, qui aquest estiu ha renovat la confiança amb el club bagenc.

En aquest sentit, Martínez ha parlat de la nova plantilla que han construït en declaracions al programa La Central d’Ona Bages.

 

Martínez està satisfet amb la pretemporada del seu equip tot i els problemes amb algun jugador com Moneke, qui no es va incorporar fins setmanes més tard per un problema amb el passaport. Pel que fa a l’adaptació dels nous fitxatges, el tècnic badaloní reconeix que serà un procés complicat per alguns jugadors, molts d’ells sense experiència ACB.

 

En aquest sentit, celebra haver conservat el bloc de jugadors nacionals com són Dani Pérez, Dani Garcia, Rafa Martínez, Guillem Jou i Yankuba Sima. 

Pel que fa al primer rival de la temporada, el Saragossa diu que és una visita complicada i que ell signa que sigui un partit igualat. Mentrestant, l’equip jugarà Champions i l’objectiu pel Pedro és passar la primera fase tot i que és conscient que el grup és molt difícil.

Martínez ha renovat la confiança amb el club aquesta temporada i en aquest punt, el lideratge del president i el rumb del club han estat dos factors claus.

 

Finalment, Martínez ha celebrat el títol de Lliga Catalana aconseguit, el seu primer amb el Bàsquet Manresa. Diu que se sent molt orgullós de fer-ho i també creu que si no s’hagués jugat a casa i amb públic potser no s’hauria aconseguit. Ara bé, també demana calma perquè això “no ens salvarà la temporada”.

Recuperar l’entrevista sencera amb el Pedro.