Pedro Martínez i el Baxi Manresa acorden seguir junts dues temporades més

142

El Baxi Manresa va anunciar aquest dimecres la renovació del tècnic badaloní, Pedro Martínez, per dues temporades més. D’aquesta manera, Martínez allarga el seu vincle amb l’entitat manresana després de dirigir les dues últimes campanyes i aconseguir molt bons resultats.

Sense anar més lluny, el conjunt de Nou Congost ha acabat en la desena posició de la taula a la Lliga Endesa i ha ocupat durant moltes jornades places de ‘play-off’ i Copa del Rei. El Baxi Manresa ha estat, per a molts, l’equip revelació de la temporada a Espanya pel joc i els resultats obtinguts.

La decisió de Pedro Martínez havia mantingut en suspens a l’afició manresana per les possibles ofertes que puguin arribar, tant de clubs espanyols com europeus.

D’aquesta manera, Martínez podrà estar més a prop de superar el rècord de partits dirigits en un equip ACB que, actualment, encara ostenta Aíto Garcia-Reneses amb 1.077. El tècnic català ha superat els 900 partits aquesta temporada.

Per l’entrenador nascut a Badalona serà la vuitena temporada al capdavant del Baxi Manresa, dividida en tres etapes diferents. Seguirà sent d’aquesta manera, l’entrenador que més partits ha dirigit des de la banqueta manresana, amb 245, després que al gener del 2020 superés els 202 de Jaume Ponsarnau.

El futur de Pedro Martínez està tancat però no encara el de l’equip. Amb un fitxatge confirmat, el de l’aler Elias Valtonen, el conjunt català ha de perfilar les sortides i les arribades en el nou mercat.

De moment, el club ha anunciat que no seguiran l’aler Matt Janning i els pivots Eulis Báez i Scott Eatherton. A més, està pendent de confirmar la seva participació en la pròxima edició de la Lliga de Campions.