Paula Raul, pilot manresana d’skeleton: “Al principi no ho veia clar, ara ja m’he tret la por”

146

La Paula Raul és una jove manresana de 23 anys que fa uns mesos va decidir canviar l’atletisme per l’skeleton. La Paula era una de les atletes catalanes més prometedores. De fet, al juliol del 2018 obtenia el seu èxit més important en ser tercera en els 100 metres tanques dels Campionats d’Espanya absoluts, a Getafe. També va ser campiona de Catalunya dels 100 metres tanques.

La Paula va deixar la velocitat i les tanques, per la velocitat del gel. Impulsada pel manresà i referent d’aquest esport, Ander Mirambell, la Paula va decidir començar una aventura a l’Skeleton. Un esport d’hivern que consisteix a llançar-se panxa a terra amb una planxa per un tobogan de gel. Doncs bé, quan la Federació Espanyola d’Esports de Gel va engegar un projecte per crear un equip de cara als Jocs d’Hivern de Pequín del 2022, la Paula hi va decidir prova sort.

Al passat mes d’octubre va començar a competir en proves de la Copa Amèrica, en el seu primer debut en competicions internacionals d’skeleton. Tot plegat, en la seva primera temporada, la Paula va convertir-se en la primera campiona d’Espanya d’Skeleton.

No et perdis aquesta interessant entrevista amb la Paula Raul!