La Paula Fernández és una jugadora de futbol de 22 anys de Sant Fruitós de Bages i que actualment milita a l’equip femení del Rayo Vallecano per tercera temporada consecutiva. Un equip que juga a la Primera Divisió Femenina del futbol espanyol, la Primera Iberdrola. La Paula ha passat pel programa de Twitch, el Poliesportiu, per valorar la seva trajectòria al futbol femení professional i també parlar sobre els problemes econòmics que viu el club.

En aquest sentit, cal explicar que el Rayo està immers en un conflicte d’impagaments i que, en el cas concret del primer equip, els contractes de les jugadores i el tècnic no estaven signats fins fa gairebé un mes. Tot plegat va fer que l’equip de la Paula comences la pretemporada tard i amb dificultats. La santfruitosenca en parla de tot plegat.

 

Pel que fa a la part esportiva, la Paula viu un bon moment. Està consolidada en l’equip titular, això sí, els resultats de l’equip de moment no acompanyen. Dues jornades de lliga i dues derrotes. De tot plegat, Fernández opina que no serveix de res tenir un bon moment individual si el col·lectiu no acompanya.

 

 

Fernández també ha parlat dels seus plans de futur. La jugadora bagenca insisteix que quan acabi la carrera té pensat marxar fora d’Espanya per aprendre anglès i seguir jugant a futbol. Aquí podeu recuperar l’entrevista sencera.