Paula Fernández, futbolista de Primera Divisió: “És una pena que no ens considerin professionals, però crec que no acabar la temporada era el millor

237

El futbol masculí professional torna aquesta setmana, mentre que el femení ja fa dies que està de vacances. Aquesta és la realitat que li ha tocat viure a la Paula Fernández, jugadora de primera divisió femenina amb el Rayo Vallecano. La Paula als seus 20 anys ha renovat una temporada més amb el conjunt madrileny i espera tornar als entrenaments com més aviat millor.

La jugadora de Sant Fruitós de Bages va fitxar l’estiu passat pel Rayo procedent del Màlaga. Aquest curs i fins al moment de la suspensió del campionat, havia jugat 20 partits, 13 dels quals com a titular, i havia marcat un gol. Paula Fernández, entre d’altres, és campiona d’Europa sub-17 i sub-19 entre el 2015 i el 2017, és la segona jugadora del Rayo que renova, després de Sheila García. A l’Esport i Punt hem pogut copsar com la Paula ha viscut el confinament i quins són els seus objectius futurs.