Amb només 20 anys, la Paula Fernández ha viscut una trajectòria esportiva molt extensa. La jugadora de Sant Fruitós de Bages va iniciar-se en el món del futbol al Paidos. Des d’allà va marxar al Centre d’Esports Manresa on va destacar i va cridar l’atenció de diversos clubs, entre ells el Barça. Amb més dubtes que respostes al principi, la Paula va fer el pas i va marxar al Barça on va jugar en totes les categories fins arribar al filial, a Segona Divisió.

Fa dues temporades va marxar al Màlaga per fer front a un projecte engrescador, amb el repte de pujar a la Lliga Iberdrola amb les andaluses. Dit i fet, el Màlaga va aconseguir un brillant ascens amb una destacada participació de Paula Fernández al mig del camp. Ara ha recaigut al Rayo Vallecano. Un dels equips històrics de la competició amb el qual ha jugat 20 partits de lliga i has marcat 1 gol. En 12 partits ha estat titular.

La Paula Fernández també ha aconseguit diverses medalles amb les categories inferiors de la selecció espanyola. Per exemple, ha estat campiona d’Europa sub-17 i sub-19 amb Espanya. També va ser subcampiona del món amb España sub-20 al 2018. De tot plegat n’hem parlat a l’Esport i Punt. No t’ho perdis!

No m’imaginava res del que m’ha passat en el món del futbol