Pau Machado, tècnic del Manresa FS: “Creiem que a l’afició li agradarà el nostre estil”

166

La temporada del primer equip del Manresa de Futbol Sala ja ha començat després de disputar les dues primeres jornades de lliga. Imbatuts i amb un bon joc, l’equip que entrena Pau Machado ha començat amb bon peu i genera il·lusió a una afició del Pujolet que es va retrobar amb l’equip el passat cap de setmana.

Precisament Machado ha passat pel programa El Poliesportiu i ha repassat l’actualitat de l’equip. El tècnic està molt content per l’adaptació i assegura que s’ha trobat amb un equip molt treballador. A més, ha pogut aprofitar coses que els jugadors ja havien après de manera innata quan eren entrenats per Sito Rivera. Amb tot, ja comença a veure la idea que volia implantar.

L’estil de joc dels equips de Machado és molt reconeixible: tenir la pilota i practicar un futbol sala ofensiu. Un estil que el tècnic creu que “agradarà al públic del Pujolet”

L’equip va debutar a la pista d’un recent ascendit, el Picassent, on va empatar i va estrenar-se amb victòria el passat dissabte contra l’Hospitalet. Pel Pau Machado, l’objectiu de la temporada és ambiciós.

El proper compromís dels manresans serà aquest dissabte a la pista del Sala 5 Martorell. Aquí tens l’entrevista sencera.