LAIA CANDÀLIGA.- El corredor Santfruitosenc Pau Colell, ha disputat l’ultra Trail d’Andorra de la modalitat Marató, una dura prova que recorre els cims del Pirineu. Un recorregut de 42,5km i 3.000 m de desnivell, han dut a Colell recórrer part del territori andorrà. La sortida començava ben d’hora des del centre d’Ordino un poble de les parròquies andorranes, enfilant-se ràpidament amb la primera pujada de 4km, que va servir per començar a escalfar i estirar el grup dels corredors.

Un recorregut de somni, amb uns paisatges magnífics i unes vistes espectaculars de les Valls del Nord. Una prova que va emprendre i recórrer tot tipus de terreny passant per boscos, zones minerals, trams tècnics en roca, prats subalpins i a més passar per 3 pics per sobre dels 2.700 m d’altitud. Una dura prova en la qual el santfruitosenc va gaudir molt i en va sortir satisfet després de quedar entre els 100 primers d’un total de 800 corredors.

Colell s’inicia en aquest món de les maratons, ja que aquesta ha sigut la primera, però no serà pas l’última i és que pel que resta d’any ja té dues dates marcades al seu calendari.