Paraigües a mà durant aquest matí

79

Iniciem aquesta setmana amb inestabilitat i amb alguns ruixats irregulars que descarreguen a punts de la Catalunya Central. Aquestes precipitacions, de caràcter feble, poden caure al llarg del matí a qualsevol punt, amb tendència a desaparèixer durant el migdia i tarda. Malgrat tot, el cel continuarà ennuvolat durant tota la jornada. Cota de neu al voltant dels 1400msnm. I pel que fa al vent de llevant, bufarà moderadament i accentuarà la sensació de fresca. Avui les màximes quedaran frenades, amb valors entre els 9ºC i 12º.

Demà dimarts millora el temps. Els núvols encara seran els protagonistes durant el matí, però en principi ja no s’esperen precipitacions. De cara a la tarda, la nuvolositat es trencarà i tindrem més estones de sol; després de molts dies amb el cel tapat. Amb tot, les temperatures seguiran sense canvis, i, per tant, l’ambient continuarà sent poc primaveral.

De cara als pròxims dies, incertesa. Dimecres sembla que tindrem una jornada més tranquil·la i amb clarianes que s’aniran obrint, però de cara a finals de setmana els núvols tornarien i pot ser també les pluges. Tot plegat, amb uns termòmetres que a poc a poc aniran pujant, amb un ambient més suau a mesura que avanci la setmana.