Ho han comunicat els mateixos membres de la Plataforma Local en una roda de premsa celebrada ahir al local alliberat del carrer Pintor Sert de Sant Fruitós. L’oficialitat és un tràmit pel qual passen totes les PAH de nova formació. La PAH Sant Fruitós es va presentar en una assemblea de les PAH Catalanes, celebrada el passat 24 de setembre a Balaguer i ara ja formen part de les 78 PAH de Catalunya i les 238 que hi ha a l’Estat Espanyol.

En alguns casos també es decideix si cal que sigui una PAH tutelada, en el sentit que tingui una persona veterana en el moviment de la Plataforma que els guiï. En el cas de la de Sant Fruitós, no caldrà tutela perquè s’entén que molts dels membres tenen veterania, ja que alguns ja formaven part de la PAHC Bages a Manresa.
En la roda de premsa, la PAH Sant Fruitós ha explicat que ser PaH oficial els permet formar part de tota la xarxa de PAHs de Catalunya i això els dóna més força. Ho explica un dels membres de la PAH Jordi Garcia.

La membre de la PAH Sant Fruitós, Jessica Serra, també ha explicat que la relació amb l’Ajuntament continua sent bona.

La PAH Sant Fruitós ha exposat que en aquests 4 mesos que fa que s’han instal·lat a Sant Fruitós, han firmat 5 dacions de pagament, dues d’elles amb lloguer social, 2 reestructuracions hipotecàries i una quita amb lloguer social. Un altre dels seus objectius és organitzar una xerrada informativa oberta a la ciutadania per donar-se a conèixer. Les reunions continuen sent els dijous a les 7 de la tarda al local del carrer Pintor Sert número 15. Podeu conèixer millor la Plataforma a Sant Fruitós, en una entrevista feta al Sant Fruitós en Moviment del passat mes de juny.

Imatge. Roda de Premsa PAH Sant Fruitós | @PAH_SantFruitós