Padelsurf i un globus captiu, les novetats dels Benet Games d’enguany

121

LAIA CANDÀLIGA/NÚRIA SELGA.- El proper cap de setmana 1 i 2 d’octubre tindran lloc a Sant Fruitós de Bages els Benet Games, un esdeveniment d’esports a l’aire lliure que  que combina activitats infantils i familiars a l’aire lliure, música, activitats competitives i zona d’exposicions.  La tercera edició dels Benet Games constarà de 7 espais amb més de 40 activitats repartides entre el Bosquet de Sant Fruitós i Sant Benet de Bages.
La proposta d’activitats d’enguany té com a novetats el padelsurf, un globus captiu o l’ensinistrament de gossos, entre d’altres. La caminada popular i la bicicletada, organitzats per la ‘Marxa del Terme’ tornaran a ser el plat fort de dissabte al matí, que acabarà amb un plat d’arròs pels inscrits a càrrec dels organitzadors de la ‘Festa de l’Arròs’. Albert Balcells, director de les activitats OCISPORT, ha explicat que els Benet Games combinaran esport, natura i música:


Els gots reutilitzables i personalitzats dels Benet Games també són una novetat i es podran comprar per 1€ a les instal·lacions del Bosquet i es retornarà l’import quan es torni el got. Enguany les monedes Benet són fetes de plàstic i amb disseny personalitzat. Es podran fer servir per algunes de les activitats de pagament i equivalen a 1€. El concert dels ‘Teràpia de Shock’ serà l’acte de cloenda del festival i tindrà lloc al Bosquet de Sant Fruitós el diumenge 2 d’octubre a la 1 del migdia.