Oriol Ribalta defensa que poden haver rebrots puntuals tot i prendre mesures

198

L’alcalde de Sallent, Oriol Ribalta, explica a La Central d’Ona Bages que la Festa Major de Sallent es va celebrar amb totes les mesures de seguretat i reitera que la cultura és segura. Ribalta, deixa clar que sempre hi haurà brots si la gent vol apostar per una societat activa.

En relació al brot de COVID a Sallent, el mateix Ribalta explica que des del minut u els sanitaris van estar a sobre del cas proporcionant ajuda i informació. Ribalta ha assegurat que des del govern es va fer autocrítica però deixar clar que durant tots els actes es van mantenir les distàncies inclús amb el concert, “on tothom va respectar les distàncies de seguretat, s’anava amb mascareta i gel hidroalcohòlic”. Amb tot, però, el mateix Ribalta va assegurar que mentre hi hagi el virus present hi haurà la possibilitat que es generi un rebrot.

Ribalta també recorda que “sempre hi haurà brots si com a societat volem apostar per fer un dia a dia normal.” Això sí, ha assegurat que l’Ajuntament sempre estaran a disposició de totes les persones perquè estiguin ben ateses.

Amb tot també valora molt positivament la primera setmana que els infants han tornat a l’escola. Ha recordat que l’Ajuntament estarà allà per ajudar a totes les famílies que ho necessitin.