En la presentació d’ahir a l’Espai Cultural Fàbrica Vella de la candidatura de Esquerra Republicana d’Oriol Ribalta van destacar que consideren ser la força guanyadora d’aquestes eleccions i que seran el canvi que Sallent vol i necessita.

Més d’un centenar de persones es van aplegar ahir a l’Espai Cultural Fàbrica Vella per veure la presentació d’Oriol Ribalta, alcaldable per Esquerra republicana de Sallent. En la presentació Ribalta va destacar que consideren ser la força guanyadora d’aquestes eleccions i que seran el canvi que Sallent vol i va assegurar que és l’alcalde que Sallent necessita.

Amb la sallentina Esther Sardans com a presentadora, l’acte va començar amb un vídeo de l’exiliada i militant de ERC, Marta Rovira donant suport a la candidatura de Ribalta. Un per un, els integrants de la llista van explicar quines accions farien i quines eines utilitzarien per Sallent. D’aquesta manera va quedar, a priori, bastant clar quina regidoria agafaria cada membre del grup. Ribalta va fer un discurs on les paraules canvi i motivació van ser cabdals.

L’acte, que no va durar més d’una hora, va anar acompanyat de diferents vídeos, tant de la història de Sallent com un altre de promocional. Finalment, hi va haver un pica pica per a tots els assistents.