Oriol Ribalta ja és alcalde de Sallent amb majoria absoluta i amb un canvi a la llista

237

A Sallent tot va anar sobre el previst. Després de la majoria absoluta d’Oriol Ribalta, per tan sols 5 vots de diferència, l’acte d’investidura només va presentar una sorpresa. La renúncia de l’acte de diputat de Ramon Sallas.

Amb la sala de plens plena de sallentins i sallentines l’acte es va realitzar amb total comoditat. L’única variació de l’equip de govern va ser la de la renúncia de Sallas com a regidor per motius personals. El seu lloc, doncs, l’ocuparà la número 8. Cristina Luna. Abans de començar l’acte d’investidura Oriol Ribalta, alcalde de Sallent, va assegurar que encaren aquests quatre anys amb molta il·lusió i segurs que hauran de renunciar a coses per fer la feina ben feta.

Rumors també havien apuntat que David Saldoni podria haver renunciat a ser cap d’oposició, un fet que no es va donar al cas.

Per altra banda però, qui sí que va renunciar al càrrec de l’oposició va ser Fina Soler. Des de Fem poble ja van fer un comunicat on s’explica que  continuarà implicada en el treball institucional però no podrà exercir la funció de regidora. El seu lloc de treball a l’Ajuntament no li permet compaginar les dues tasques, però Soler seguirà dins de l’equip amb el treball institucional però no serà regidora a l’oposició.

Ara l’Ajuntament de Sallent ja està constituït amb el govern d’Esquerra Republicana de Sallent