Ona Bages i Ràdio Sant Fruitós engeguen el magazín esportiu ‘Esport i punt’

114
Ràdio Sant Fruitós i Ona Bages engeguen el magazín esportiu ‘Esport i punt’
Ràdio Sant Fruitós i Ona Bages engeguen el magazín esportiu ‘Esport i punt’

El programa se centrarà en l’esport local i també tindrà una perspectiva comarcal

Ràdio Sant Fruitós i Ona Bages engeguen aquest dilluns 7 de gener un nou magazín esportiu anomenat ‘Esport i punt’, amb el suport de la Xarxa de Comunicació Local i de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages. El programa se centrarà principalment en l’esport local, però també tindrà una perspectiva comarcal, centrat en el Bages i també en el Moianès.

S’emetrà els dilluns i divendres de 2/4 de 8 de la tarda a les 9 del vespre i es podrà recuperar a través de l’Ivoox d’Ona Bages

S’emetrà els dilluns i els divendres de 2/4 de 8 de la tarda a 9 del vespre. A banda de la informació esportiva, ‘Esport i punt’ comptarà amb diverses seccions, com entrevistes, una tertúlia o un espai on anirem a entrenar físicament amb un equip de categories inferiors de la comarca.

El dilluns es farà un repàs de la informació esportiva del cap de setmana i el divendres s’inclouran prèvies de les diferents jornades i competicions. El programa vol ser plural, vol tractar diversos esports i centrarà l’atenció en els primers equips dels clubs, tant masculins com femenins.

En l’estrena d’Esport i punt, es farà un repàs de la primera volta i dels objectius dels equips, d’esports com futbol, bàsquet, futbol sala, vòlei, handbol o atletisme. A l’entrevista hi participaran per una banda, Màrius Bonjorn, director tècnic de l’ASFE i entrenador del sènior masculí A, i per l’altra Javi Villareal, entrenador del primer equip masculí del Fruitosenc. Seguidament es farà la tertúlia. ‘Esport i punt’ serà presentat per Marc Vila, amb el suport de Marcel Tarazona; i comptarà amb col·laboradors de Ràdio Sant Fruitós com Lluc Grandia, Laia Candàliga, Pere Flores i Agustí Masana; i també col·laboradors d’altres emissores municipals; així com el recolzament de les entitats esportives de la zona i persones a títol individual.