La fira de Nadal de santa Maria d’Oló arriba al 25è aniversari després de ser cancel·lada a causa de la pandèmia l’any passat. Diumenge al matí la fira recuperarà l’espai de la primera edició de l’any 1996. La plaça Sant Antoni Maria Claret tornarà a bullir de vida aquest cap de setmana per celebrar els 25 anys de la fira de Nadal del poble, Sònia Jubany Regidora de Cultura ens explicava que, a més a més de la fira de productes de proximitat i entitats del poble, s’han organitzat activitats culturals durant tot el matí per diferents punts del poble.

El repunt de casos de Covid 19 ha obligat a ajornar l’activitat que havia d’obrir la celebració del 25è aniversari, es tracta del sopar amb productes de la terra pensat per dissabte al vespre. Des de l’ajuntament asseguren que es farà quan hagi passat aquesta nova onada de la pandèmia. Des de l’ajuntament han volgut recuperar l’espai de la primera fira de Nadal després de celebrar-se en diferents punts del poble durant aquest quart de segle.

Ràdio 010 serà present a la Fira amb un programa especial que començarà a les 11 del matí amb una taula rodona amb els diferents alcaldes que ha tingut el poble durant aquests 25 anys.