Obertes les inscripcions per la dotzena edició del campus Vitamina a Sant Fruitós de Bages

179
Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Aquest dijous es farà una sessió informativa del Campus Vitamina 2019, a partir de les 8 del vespre

A Sant Fruitós de Bages, el campus d’estiu Vitamina arriba enguany a la seva 12a edició oferint als joves sanfruitosencs un ampli ventall d’activitats durant els matins d’estiu.

Les activitats es duran a terme durant 6 setmanes, del 25 de juny al 2 d’agost. Aquesta activitat lúdica, organitzada per l’Ajuntament i el Consell Esportiu del Bages va dirigida a infants nascuts del 2005 al 2015, per tant de 4 a 14 anys.

L’horari del campus serà des de les 9 del matí fins a la 1 del migdia, amb la possibilitat d’ampliar l’horari d’entrada de 8 a 9 del matí i de sortida d’1 a 2 del migdia. Com a novetat, tamnbé hi haurà la possibilitat d’allargar fins a les 3 de la tarda portant el dinar en una carmanyola. Queralt Solà, de l’organització, ha explicat a Ona Bages en que consisteix el campus. “Són 6 setmanes enlloc de 5, llavors tot es basa en activitats esportives amb quatre grups. Però per exemple, els xics cada setmana tenen un eix temàtic diferent i fem diversos balls, manualitats, sortides, anem a la piscina cada dia i l’únic que ens diferencia dels altres grups és que els més petits de tots no fem bivac, però si que fem dues sortides nocturnes”.

El termini per inscriure’s és del 20 de maig al 7 de juny, a l’oficina de l’Àrea d’Atenció a les persones, carrer Padró nº 74, els matins de 9 a 2 i de dilluns a dijous a les oficines del Nexe-Jove, de 2/4 de 5 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre. Enguany també es poden fer inscripcions via telemàtica, podeu trobar les instruccions a la pàgina web de l’Ajuntament de Sant Fruitós.

Les places són limitades a 350 infants i joves per setmana, i els participants tenen l’opció d’inscriure’s les 6 setmanes completes. Per tal de resoldre tots aquells dubtes o qüestions que puguin sorgir als pares, s’ha programat una sessió informativa aquest dijous 30 de maig a les 8 del vespre al Nexe-Espai de Cultura on es donarà informació més detallada de totes les activitats.