Oberta la preinscripció al Cicle formatiu de Màrqueting i Publicitat enològic

126

Ja ha començat el període de preinscripció al Cicle Formatiu de Grau Superior de Màrqueting i publicitat destinat al món enològic que es pot cursar a l’Institut Gerbert d’Aurillac de Sant Fruitós de Bages.

El termini de preinscripció finalitza el 7 de juny de 2018 i es pot fer telemàticament a través de la pàgina web de la Generalitat: http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/

El curs s’ofereix en un format dual de manera que l’estudiant realitza una part del curs en el centre educatiu i l’altre part la desenvolupa a partir d’un treball remunerat en una empresa especialitzada del sector vitivinícola de la DO del Pla de Bages.

Aquest cicle està adreçat a persones comunicatives, creatives i amb esperit d’innovació.  Aquells interessats pel disseny, la imatge i la comunicació social i empresarial podran aprendre a planificar, organitzar i gestionar accions de màrqueting, investigació de mercats, publicitat i relacions públiques. A més de desenvolupar habilitats i tècniques    comunicatives orientades al sector vitivinícola.

Els alumnes podran treballar com a tècnics de Màrqueting, Publicitat i Relacions Públiques, a més d’organitzadors d’esdeveniments de màrqueting i tècnics d’estudis de mercat. També d’assessors de cellers, botigues especialitzades i alta restauració. A més de caps de vendes de cellers o distribuïdors, prospecció de mercats i exportació.