Obert el procés participatiu per votar el nom de la plaça situada darrere Cal Casajoana

118
Imatge de la plaça de darrere el museu / Fotografia: Ajuntament Sant Fruitós
Imatge de la plaça de darrere el museu / Fotografia: Ajuntament Sant Fruitós

Els ciutadans de Sant Fruitós de Bages podran escollir fins el proper 11 de novembre, una de les opcions formulades per l’Ajuntament o bé proposar-ne un de nou

Des d’ahir i fins el proper 11 de novembre tots els sanfruitosencs, majors de 18 anys i empadronats al municipi, poden votar el nom de la plaça situada darrere el nou museu, escollint una de les tres opcions proposades o bé proposant-ne una de nova. Recordem que des de l’ens municipal es proposaven els següents noms:

Plaça d’Àngel Tañà i Sanfeliu. Aquest nom vol ser un homenatge a qui va ser alcalde del municipi l’any 1936, més conegut com l’Angelet de Can Sala. Va ser uns dels responsables de la construcció de l’antiga biblioteca i un dels capdavanters que es portés l’aigua potable canalitzada des de la Sèquia al poble.

El segon nom que va formular l’ens municipal era Plaça del Torrent Bo. Aquesta nomenclatura fa referència al torrent que transcorre davant mateix del punt on és ubicada la plaça i que rega els horts de La Sagrera.

Finalment, el tercer i últim nom és Plaça de l’Era de Cal Vallbona. Es tracta del nom popular amb què es coneixia la plaça en motiu dels pallers que la família Sala-Vallbona hi tenien a tocar. 

A banda d’aquestes tres propostes, també hi haurà l’opció de presentar una nova nomenclatura. La votació es podrà fer per via telemàtica, a través de la web municipal i de la App, o bé presencialment a l’Ajuntament. El nom guanyador es donarà a conèixer la setmana següent al tancament del procés participatiu.