Comencem aquest dimecres amb fresca o fins i tot fred en alguns punts i també amb alguns intervals de núvols alts i mitgencs. Al llarg del matí, es mantindrà aquest cel variable o mig ennuvolat a estones, però de cara a la tarda s’obriran més clarianes i la temperatura pujarà lleugerament respecte ahir. Els valors màxims es mouran entre els 15 i 18ºC en general. Pel que fa al vent del nord, continuarà bufant moderadament en molts indrets del territori, però tendirà afluixar al final de la jornada.

Demà dijous, el cel quedarà serè durant la nit i matinada i reapareixeran les glaçades en molts punts de la Catalunya Central, farà fred d’hivern. Fins i tot, també pot aparèixer algun banc de boira puntual. I després d’un matí assolellat arreu, aniran arribant núvols alts i mitgencs per l’oest que deixaran el cel enterbolit durant la tarda. Amb tot, la temperatura diürna pujarà i l’ambient serà més agradable al migdia. A més, ja no bufarà tant de vent.

I de cara als pròxims dies, durant la matinada de divendres poden caure algunes precipitacions que avançarien d’oest a est. Això sí, ben poca cosa. I de cara al cap de setmana, tornaria el vent, la sensació de fresca i podria tornar a ploure feblement durant la nit entre dissabte i diumenge.