Aquest dimarts comença el dia amb el cel ben ennuvolat i cobert a tot el territori, on ja pot ploure ara al matí. A mñés, les temperatura són notablement més altes i no hem tingut glaçades. Per tant, avui és convenient dur paraigües perquè els ruixats es faran més extensos de cara a la tarda. Tot i això, la precipitació serà feble i de poca intensitat, tot i que a muntanya pot descarregar alguna tempesta. La cota de neu es mantindrà dels 1600 als 1800 metres, i les temperatures màximes al migdia quedaran més curtes entre els 15 i 17ºC.

Demà dimecres serà una jornada variable, on tindrem estones amb clarianes però d’altres amb el cel encara ben cobert de núvols. Amb tot, esperem que faci més fred al matí i que torni a ploure, sobretot de cara a la tarda i aquest cop sí que podrien caure amb més intensitat. Al migdia, la temperatura serà una mica més alta que avui, però no notarem gaires canvis.

De cara als pròxims dies, setmana de traca amb precipitacions perquè dijous tornarà a ploure a qualsevol indret, tot i que tindrem més clarianes. A més, divendres dia de Sant Jordi, la jornada serà estable, amb ambient assolellat i temperatures que aniran de pujada.