Núria Picas: “No sé encara quan tornaré a competir, però sí tinc clar que no em vull retirar”

297

Aquest matí, a La Central d’Ona Bages, hem entrevistat una de les atletes més condecorades de la nostra comarca. Tota una doble campiona del món d’Ultra Trail. Parlem de la manresana Núria Picas. La corredora de curses de muntanya ha participat en la setena edició de la Cursa Batecs Solidaris. Una edició molt especial perquè s’ha fet de manera virtual.

Aprofitant aquest fet, amb la Núria hem parlat també per com està vivint aquest confinament. I, en aquest sentit, la manresana s’ha mostrat molt optimista i assegura que “ho estic portant molt bé. Estic seguint uns hàbits saludables i de moment només em centro en agafar el to. Quan posin dates al calendari ja ens plantejarem competir o no”.

Per tant, Picas no ha assegurat el seu retorn a la competició després de gairebé dos anys sense poder-ho fer per una lesió al peu que l’ha acompanyat tota la seva carrera. El passat mes de febrer va decidir operar-se per posar-hi remei i tornar a la competició. La manresana reconeixia avui que li ha passat pel cap retirar-se a causa a les constants molèsties, però també assegura que no es retirarà mai de la muntanya.

Quan podrem doncs tornar a veure la Núria Picas competir en curses de muntanya? Li hem preguntat avui a La Central. Recupera l’entrevista.