Després de l’exposició de llibres a la biblioteca Pare Ignasi Casanovas i la projecció de la pel·lícula “La fuente de las mujeres” al Lokal de la Vila; l’ajuntament i entitats del poble tenen preparades més activitats de cara al cap de setmana per seguir commemorant el dia de la dona internacional de la dona. El plat fort serà la xerrada, organitzada per l’ajuntament, que Núria Picas farà aquest divendres a les 19:30h a la Capella de Sant Andreu. L’ultra atleta parlarà sobre experiències viscudes al llarg de la seva carrera professional.

Dissabte a les 11 del matí l’entitat Santpedor Art i Creació (SAC) farà una pintada mural al carrer Monjo. Més tard, a les 11:30h, serà el torn per l’actuació dels geganters, bastoners i castellers de Santpedor, que servirà de preàmbul de la presentació de l’Arbre de la Dona i la lectura del manifest del 8 de març. La Plaça Gran serà l’escenari d’aquests actes de commemoració organitzats de forma conjunta entre l’ajuntament i l’Ateneu Popular Ca La Teia.

Un cop feta la lectura del manifest, serà l’hora del dinar popular organitzat per l’entitat Ressò, a Cal Llovet. L’àpat vindrà animat pel Show dels Avis i ‘Música per ballar amb disc’.

El mateix dissabte, a les 19h, el grup de suport a les CUP de Santpedor, ha organitzat una xerrada d’Ariadna Cucurella, experta en coeducació, a la Capella de Sant Andreu.

El ball de diumenge amb Raül Cal Llovet, amb entrada gratuita per les dones, posarà el punt i final a un cap de setmana dedicat a la dona.

programa dia de la dona 2016