Iniciem el divendres amb un temps tranquil i una temperatura una mica més alta. Al llarg del matí, els núvols aniran en augment i el cel quedarà mig ennuvolat durant la tarda. Amb tot, les precipitacions, localment intenses, guanyaran terreny en molts punts, especialment del Bages i Moianès amb una nova regada. Amb tot, el migdia es mantindrà poc suau al centre del dia amb valors màxims que voltaran els 20ºC.

Demà dissabte, jornada insegura. Nuvolositat freqüent des de bon matí, fins i tot ja amb alguna gotellada o ruixat abans del migdia. Però serà a partir de la tarda, quan els xàfecs s’iniciaran pel sector nord i s’aniran estenent a altres indrets de la Catalunya Central. No es tracta d’una gran regada, però si de ruixats irregulars que puntualment poden acumular entre 5 i 10 mm. Tot plegat, amb un ambient que serà molt confortable per ser final de maig.

I de cara als dies vinents, diumenge es mantindrà la mateixa tònica de temps amb nuvolositat força abundant i algunes precipitacions de tarda, que seran menys intenses i extenses que els darrers dies. De cara a la setmana entrant, esperem cada dia un raig amb una temperatura molt controlada.