Nova jornada amb temps variable

179

Iniciem la jornada amb el cel cobert de núvols baixos i algun tímid ruixat a punts de la depressió central, sobretot al sud de la comarca del Bages. Per tant, jornada amb el protagonisme dels núvols, tot i que al migdia i tarda aquests es fragmentaran i sortirà el Sol. No obstant, creixeran nuvolades a muntanya i a finals del dia els núvols guanyaran terreny de nou. No esperem pluja però sí que continuï bufant vent del sud a les hores centrals del dia.
Les temperatures mínimes són similars o lleugerament més altes, i al migdia quedaran bastant més frenades que ahir, amb valors màxims d’entre 19 i 22ºC.

Demà dimecres iniciarem un nou dia variable, amb més estones de Sol i una mica més també de fresqueta, però a partir del migdia el cel quedarà mig ennuvolat de nou per núvols mitjos i alts. No esperem precipitacions.
Les temperatures viraran de nou cap amunt al migdia, amb valors màxims d’entre 21 i 25ºC.

De cara als pròxims dies, dijous i divendres seguirem amb la variabilitat atmosfèrica que ens acompanya aquests dies perquè no acabarà de fer net del tot. Tot i això, de moment no esperem cap canvi de temps important.

Fotografia: Josep Lainez