Nova calorada a la vista

74

Comencem el juliol amb una temperatura suau, normal per l’època de l’any i un cel força assolellat. Encara queden alguns bancs de núvols residuals a punts del Moianès, però el sol va guanyant protagonisme i serà una jornada radiant arreu. Pel que fa a la temperatura, calor molt continguda per les dates, amb màximes que no arribaran als 30ºC enlloc. Per tant, caldrà aprofitar aquesta sensació de confort durant les hores centrals del dia, perquè té les hores contades.

Demà dissabte, bonança. Jornada esplèndida amb domini del sol a tota la Catalunya Central i algun núvol prim decoratiu. El fet més destacable serà la pujada del mercuri; valors màxims superiors als 30ºC a molts punts amb un ambient que serà càlid al centre del dia, també el que toca per aquestes dates.

I de cara als pròxims dies, la notícia serà la calor. Especialment, fins dilluns quan la temperatura tocarà sostre i els valors superaran els 35ºC de forma general. Tot plegat amb un temps estable i molt tranquil. A partir de llavors, l’ambient calorós podria afluixar una mica, però en tot cas, la calidesa d’estiu es mantindria.