La deixalleria de Sallent situada al Camí de Cabrianes (al sector del Guix) ha establert nous horaris d’obertura per aquest 2016.  Per una banda, els horaris seran dilluns, dimarts i dissabte d’11 a 2 del migdia. I per l’altra, obriran dimecres, dijous i divendres de 4 a 7 de la tarda.  Els Diumenges i festius romandrà tancada.

En cas de no poder anar-hi en aquests horaris establerts, els interessats es poden desplaçar a la resta de deixalleries de la comarca del Bages. L’horari de la deixalleria de Navarcles i Balsareny és el mateix. Ambdues obren dimarts i dijous, de 4 a 7 de la tarda, i dimecres, divendres, dissabte i diumenge d’11 a 2 del migdia. Els dilluns i festiu tanquen. Si us adreceu a Navarcles, heu d’anar al C/Creueta, 49; i en el cas de Balsareny, al Polígon Industrial Les Mallores. Pel que fa a Santpedor, ubicada a la carretera de Navarcles s/n, al costat de la benzinera, obren dimarts, dijous, dissabte i diumenge d’11 a 2 del migdia, i els dimecres i divendres de 4 a 7 de la tarda. També tanquen els dilluns i els festius.

Si voleu consultar els horaris i direccions d’altres deixalleries de la comarca, podeu visitar el web del Consorci del Bages. A més, a Sallent s’incorpora el servei de recollida porta a porta d’objectes voluminosos. El dia i horari del servei s’ha de demanar trucant al 93 837 02 00 (Oficines municipals).