Nous horaris de la deixalleria de Sallent

495

La deixalleria de Sallent situada al Camí de Cabrianes (al sector del Guix) ha establert nous horaris d’obertura per aquest 2016.  Per una banda, els horaris seran dilluns, dimarts i dissabte d’11 a 2 del migdia. I per l’altra, obriran dimecres, dijous i divendres de 4 a 7 de la tarda.  Els Diumenges i festius romandrà tancada.

En cas de no poder anar-hi en aquests horaris establerts, els interessats es poden desplaçar a la resta de deixalleries de la comarca del Bages. L’horari de la deixalleria de Navarcles i Balsareny és el mateix. Ambdues obren dimarts i dijous, de 4 a 7 de la tarda, i dimecres, divendres, dissabte i diumenge d’11 a 2 del migdia. Els dilluns i festiu tanquen. Si us adreceu a Navarcles, heu d’anar al C/Creueta, 49; i en el cas de Balsareny, al Polígon Industrial Les Mallores. Pel que fa a Santpedor, ubicada a la carretera de Navarcles s/n, al costat de la benzinera, obren dimarts, dijous, dissabte i diumenge d’11 a 2 del migdia, i els dimecres i divendres de 4 a 7 de la tarda. També tanquen els dilluns i els festius.

Si voleu consultar els horaris i direccions d’altres deixalleries de la comarca, podeu visitar el web del Consorci del Bages. A més, a Sallent s’incorpora el servei de recollida porta a porta d’objectes voluminosos. El dia i horari del servei s’ha de demanar trucant al 93 837 02 00 (Oficines municipals).