El nou càrrec de Saldoni com a assessor del PDC indigna la CUP, que demana que dimiteixi

132

L’alcalde de Sallent, David Saldoni, és des del mes passat nou assessor del Partit Demòcrata Europeu Català a la Diputació de Barcelona. Es tracta d’un càrrec a jornada completa en què s’encarrega de liderar un equip d’assessors que el partit té a la Diputació. La seva tasca allà consisteix a donar suport i assessorament jurídic, estratègic, de comunicació i planificació a tots els grups municipals del Partit Demòcrata amb representació a la demarcació de Barcelona.

Aquesta nova responsabilitat de Saldoni -en l’últim congrés de PDC va ser nomenat responsable del Món Local del partit- ha caigut com un gerro d’aigua freda a les files de la CUP de Sallent, que creu que Saldoni hauria de dimitir com a alcalde per acumulació de càrrecs i perquè aquest nou nomenament denota que “Sallent no és la màxima prioritat per l’alcalde, sinó un trampolí per guanyar càrrecs al seu partit”. Així ho explica el regidor cupaire Albert Junyent:

 

Saldoni no vol, de moment, donar resposta als cupaires; tot i que a les pàgines de Regio7 ja va recalcar que tot i el gran increment de feina que suposa el nou càrrec, Sallent segueix sent la seva màxima prioritat.