Només Valentí Junyent i Joan Calmet repetiran a la llista de Junts per Manresa

206
Valentí Junyent, alcalde de Manresa últims dos mandats
Valentí Junyent, alcalde de Manresa últims dos mandats

Ahir van presentar oficialment l’equip, farcit de cares noves, amb què es presentaran a les eleccions del maig en un acte al Kursaal de Manresa

Valentí Junyent optarà a la tercera alcaldia seguida a Manresa i l’acompanyaran cares conegudes dels àmbits social, econòmic i associatiu. Junts per Manresa va donar a conèixer ahir la llista completa per les municipals en un gran acte al Kursaal de Manresa.

El nou equip de la formació suposa un rentat de cara respecte els qui han sigut regidors els en l’últim legislatura. De fet, en els dotze primers de la llista només repeteixen l’actual segon tinent d’alcalde, Joan Calmet, i el propi Junyent. La resta, cares noves que Junts per Manresa incorpora amb la intenció de dotar de frescura un partit que porta 8 anys seguits al govern de la capital del Bages.

Entre aquestes, hi trobem l’arquitecte Claudia Relinat, que des del 2009 treballa en projecte d’arquitectura ecològica i sostenible; Josep Gili, que va ser director durant 10 anys de l’empresa Tecnogeo; l’actual president del PDeCAT a Manresa, Josep Maria Fius; Said Ghoula, president de l’Associació de Veïns de la Font dels Capellans; i Toni Massegú, que va ser Director General de Centres Públics del Departament de la Generalitat de Catalunya.