No s’espera més pluja, temperatures més fredes demà a primera hora

114

Ens va creuar un front força actiu ahir deixant registres força destacables a la comarca, en destaquem els següents: Fals 30mm, Santpedor 28mm, Manresa 27mm, el Serrat de Castellnou de Bages 26mm, Sallent 25mm. Aquests registres són acumulats fins a les 10:00 d’aquest matí. Aigua molt ben rebuda després dels xàfecs de neu i neu granulada de dimecres i dijous. Portàvem gairebé un mes sense pluja.

Per avui dissabte s’espera que al cel hi hagi força núvols però no s’esperen precipitacions. A la tarda podrem tenir ullades de sol i la temperatura es mantindrà força suau, amb valors d’entre els 10 i els 12ºC a gran part de la comarca. La pròxima nit serà força més freda i demà al matí tindrem algunes glaçades febles al Pla de Bages.

De cara a demà diumenge el cel presentarà força núvols mitgencs i alts (cirrus) i alguna boira es podrà formar a primera hora a causa de l’alt nivell d’humitat del sòl, amb la qual cosa no esperem un dia radiant, això sí, novament amb temperatures força suaus al migdia, d’entre 10 i 12ºC.

Foto: Cúmuls aplatats a principis de setmana des del Serrat de Castellnou. Aquest aplatament es va produir a causa del fort vent que bufava a les capes baixes de l’atmosfera.