Les nits d’estiu tornen amb “gresca a la fresca”

150

Tornen les nits a la fresca del mes de juliol: “Gresca a la fresca”. Ho fan amb moltes novetats, ja que s’amplia l’oferta d’espectacles amb tota mena d’estils per a totes les edats.

La nova edició d’aquest projecte segueix fidel a les activitats de cada any però hi incorpora nous estils amb l’objectiu d’ampliar el sector de la població a qui va dirigit. En destaquen dues novetats “perquè hi pugui participar un grup més ampli”, assegura la regidora de festes, Anna Fernández. La primera comença aquest divendres, amb un grup de salsa cubana, Unión Habanera, a les 22h a la Plaça Sant Antoni Maria Claret. I l’altra, serà el divendres 15 de juliol, amb un concert de rock dels anys 70 i 80, amb Mad Drummer & The Outlaws.

La regidora ens ho explica:

Tot i les novetats, “Gresca a la fresca” manté la seva essència. Així, al llarg del mes de juliol actuaran Xarop de Nit, el grup d’havaneres Barca de Mitjana -organitzat per l’Associació de Veïns Sant Víctor Claret- i Doble Swing. Per altra banda, l’Associació Guifré el Pelós oferirà el “Show de la Gent Gran” del poble. L’habitual “Cinema a la fresca” s’instal·larà al Parc Municipal Pere Sallés els dissabtes, a càrrec de l’associació sallentina per a la igualtat Adona’t. i es commemorarà Sant Cristòfol amb la tradicional benedicció als cotxes el dia 15 de juliol.