La nit de Tots Sants és nit de bigotis i faldilles

166
Sopar de bigotis i faldilles

La 7ena d’edició dels sopars de bigotis i faldilles va superar totes les expectatives amb més de 200 persones assistents. En concret, 78 noies enfaldillades van deixar petit el restaurant Els Solers i 130 nois encamisats i amb bigotis de tots els estils possibles van fer el seu àpat a Cal Llovet. Abans del sopar, però, van ballar plegats pels carrers del poble tot seguint la Xaranga Màgic des la Plaça Gran fins a Cal Llovet, on es van dividir per anar a sopar.

Acabat el sopar, nois i noies es van aplegar de nou a Cal Llovet on van ballar fins les dues de la matinada a ritme d’uns quants bigotuts que s’anaven alternant com a DJ’s.

Fins a tres autobusos s’havien contractat per recollir tot el personal i portar-los a la sala Stroika de Manresa, on la festa es va allargar fins les sis de la matinada, en què els busos van tornar els qui encara quedaven en peu cap a Santpedor.

La nit va batre rècords d’assistència tant pel què fa al sopar de bigotis com el de faldilles. Tant és així que els organitzadors ja pensen en seguir ampliant la proposta i arribant a més gent de cara a l’any vinent.