Nit de Reis freda, caldrà abrigar-se

122

Continuem amb un temps monòton, ambient fred pels matins amb alguns núvols baixos i boires fins a mig matí. Avui de nou el mercuri ha baixat amb ganes, temperatures mínimes: Súria -4.0ºC, Sallent -3.0ºC, El Serrat de Castellnou i Sant Fruitós -2.0ºC, Santpedor i Manresa -1.5ºC. La boira està fent acte de presència al Pla de Bages, però a mig matí o migdia desapareixerà quedant un migdia i una tarda amb força sol. La temperatura màxima no pujarà dels 9 o 10ºC.

Aquesta tarda durant la cavalcada de Reis caldrà que ens abriguem, la temperatura estarà al voltant dels 2 o 3ºC a molts indrets, i al vespre ja ens aproparem als 0ºC. Demà, dia de Reis, ens llevarem amb un ambient novament fred, amb valors entre els -2ºC i els -4ºC a gran part de la comarca. Els núvols de tipus baix i les boires no apareixeran, i s’espera un dia molt assolellat, això sí, quedarà un ambient força fred al llarg de tot el dia, ja que les màximes no creiem que passin dels 7 o 8ºC.

Fent una avançada al cap de setmana, els núvols alts poden enterbolir el cel dissabte, amb un ambient molt fred novament pel matí, i sembla que de cara a diumenge faria més sol. Les temperatures continuaran sense gaires canvis.

Foto: esperant el patge reial a Castellnou. Sembla que ens espera una cavalgada de Reis freda. Caldrà abrigar-nos