Els nens i nenes de P2 i P3 de les escoles sallentines es coneixen

190

Els nens de P2 i P3 de l’Escola Torres Amat, Esquitx i Escola Vedruna van fer aquest divendres una trobada per tal d’ajuntar els nens que possiblement compartiran escola el pròxim curs. La idea neix des de l’Ajuntament, on es vol simular la tradicional trobada dels nens de 6è de primària i 1r d’ESO per veure les instalacions de l’Ins llobregat. Ahir era el torn dels més petits per tal de tenir el primer contacte amb les seves futures escoles.

Deixant de banda la trobada que es va produir, els nens podran gaudir d’una altra sortida “perquè coneguin les instal·lacions i el medi en el qual estaran”  tal i com diu David Romà, director del centre, per tan aquesta vegada podran entrar dins de l’escola i veure les aules, juntament amb els pares. Els nens han gaudit de diferents tallers i un petit esmorzar durant el matí. Finalment hi va haver na actuació infantil per amenitzar la festa. David Romà ens parla sobre la jornada.

A mitjans de Juny hi haurà, també, una trobada entre professors “per tal de dur a terme un traspàs d’informació” per saber com són els alumnes nouvinguts a l’escola.