Un nen de Sant Fruitós salva el seu avi que intentava treure la gossa d’un canal

248

El món està ple de petits herois i a Sant Fruitós de Bages n’hi ha un de ben jove que es va deixar veure la setmana passada. Gràcies a les noves tecnologies i a la geolocalització, un nen d’11 anys va poder treure el seu avi del canal del terme de Navarcles.

El Marc Jiménez i el seu avi Antonio Jiménez van anar a passejar la seva gossa Lia pel costat del canal al terme de Navarcles.

La passejada, però, va tenir un petit ensurt, i és que la gossa va caure al canal i l’Antonio la va voler agafar, amb tanta mala fortuna que va caure ell també dins del canal.

El Marc ja ajudar al seu avi a treure la gossa del canal, però l’Antonio no podia sortir-ne sol, així que el jove d’11 anys va decidir trucar al 112. Quan el centre d’ajuda va sentir la seva veu, no se’l van acabar de creure i el Marc va posar el mans lliures perquè sentissin el seu avi. Amb les explicacions de l’interlocutor, el Marc va enviar la geolocalització a través de whatsapp perquè els Bombers poguessin trobar-los.

Mentrestant, però, s’anava fent fosc i avi i nét es van començar a posar nerviosos. L’Antonio va dir al Marc que agafés una branca per ajudar-lo i ell en va agafar una en forma de forca amb la qual el seu avi va poder sortir del canal. Amb les mans s’agafava al tronc gruixut i amb els peus empenyia amunt, fent força contra l’altra branca que sortia del pal que el Marc havia trobat.

Així, el Marc va ajudar al seu avi Antonio a sortir del canal i tot va quedar en un ensurt. Els Bombers van assistir a l’Antonio que mostrava signes de hipotèrmia.