Neix l’Amanita Club a Sallent, un bar musical amb segell pròpi

359
Antic local del Cafè del Cau

Divendres obrirà portes a Sallent l’Amanita Club, un bar musical que promet ser aparador de música de qualitat en directe. Ruben Picanyol, fundador d’Amanita Sound, societat que gestiona tot tipus d’espectacles artístics i musicals des del 2005, és l’impulsor d’aquesta iniciativa que pretén animar la nit sallentina i portar música en directe de qualitat i de tots els gèneres (des de l’indie fins el jazz, passant pel pop o la música electrònica) a Sallent. Un opció cultural, musical i d’oci que segons ell mateix “faltava a Sallent”:

 

L’activitat al local es veurà reflectida a les xarxes i en aquest sentit destaca el projecte Amanita TV, un canal de vídeo en el què s’entrevistarà als artistes que vinguin a actuar i s’oferiran imatges i vídeos dels concerts.

 

La inauguració, amb cava i aperitius, serà divendres a partir de les 22:22h al local on hi havia hagut el bar musical Cafè del Cau, al carrer Miquel Poal i Aragall 24, i que serà, a partir d’ara, l’Amanita Club. Obrirà de dijous a diumenge de les 18h a les 3h.

Les actuacions, per altra banda, arribaran una mica més tard. A partir de la setmana que ve ja es fara pública la programació de grups que vindran al mes de novembre, i s’anirà actualitzant de forma mensual.