Neix ‘La Pinça’ a Sallent, una botiga d’intercanvi de roba

116

REDACCIÓ | Demà dia 15 de març a les 10 del matí s’inaugura La Pinça, una botiga d’intercanvi de roba solidària per a infants ubicada a un local de la residència d’avis municipal amb entrada pel carrer St. Bernat, davant del local de la Creu Roja.

La idea va sorgir arran d’una reunió amb el grup de pares i mares del SIAF, servei d’infància, adolescència i família, que són els promotors d’aquest projecte juntament amb la col·laboració de Creu Roja i l’Ajuntament de Sallent, que facilitarà vals d’urgència a aquelles famílies que ho necessitin de manera puntual.

En un inici es va proposar l’obertura d’una botiga de segona mà de roba i articles infantils amb import reduït, però la idea es va desenvolupar i finalment es va trobar més encertat crear un espai solidari d’intercanvi on es pugui canviar roba o calçat infantil, per més roba, o bé, canviar-ho per temps de treball a la botiga.

La pinça entrarà en funcionament demà dia 15 de març. S’obrirà cada dimecres de 9h a 12h per portar-hi roba, i els dijous a la mateixa hora per recollir-ne. El funcionament és ben senzill: cada usuari es pot endur el mateix nombre de peces que aporta a la botiga, o bé, emportar-te dues peces de roba a canvi de col·laborar amb la botiga un matí. Tot i que tothom qui ho desitgi pot col·laborar amb La Pinça, aportant roba o ajudant a l’organització.

cartell pinça