Navàs presenta els actes de la 90a Fira de Primavera

116

Navàs celebrarà els propers 30 d’abril i 1 de maig l’edició 90 de la Fira de Primavera. S’ha preparat una programació farcida d’activitats i espectacles infantils, juvenils i per al públic adult. A més, el diumenge es destinarà la fira amb estands i parades durant tot el dia amb l’objectiu de promocionar les empreses i les entitats de Navàs.

El dissabte de Fira començarà amb una activitat d’orientació en família, amb sortides esglaonades a partir de les 9h des del Centre Enoturístic, que tindrà les portes obertes durant tot el cap de setmana.  Allà s’hi podrà gaudir de l’exposició «Quan les cases feien olor de vi». A les 12h del migdia, davant de la Biblioteca, hi haurà l’espectacle infantil «Agegantats», de la companyia Cosinsart, i a la mateixa hora, per als amants de la cervesa, s’ha organitzat un tast al Centre Enoturístic.

La tarda també serà ben distreta amb un concert de l’Escola de Música i jocs infantils de L’Anònima a partir de les 16h al Passeig, així com un Escape Room a la Plaça de la Cooperativa a la mateixa hora. Una mica més tard, a les a dos quarts de sis, hi haurà la tradicional plantada de gegants a la Plaça de l’Ajuntament, seguida per una cercavila i el ball de les colles participants, amb un acte de celebració dels 40 anys del Genís i l’Eulàlia.

També podreu gaudir del teatre del Grup Escènic Navàs, que presenta els espectacles «L’anada al teatre» i «Dol d’alivio» al Casal Sant Genís a les 18h i a les 21:30h. La jornada acabarà amb el gran concert de Jo Jet i Maria Ribot a les 20h al Passeig i una festa amb PD Naldu i DJ Costix al Pavelló Sant Jordi a partir de la 1h de la matinada.

I el diumenge des de les 9h del matí a les 9h hi haurà una exposició de cartells de Fira de Primavera des de l’any 1967. També s’obrirà el mercat de les oportunitats, on trobareu navassencs i navassenques que volen promocionar i donar a conèixer les empreses, entitats, institucions i establiments del poble. El cap de setmana acabarà amb el concert estrella de Joan Miquel Oliver, que es farà a les 19h al Passeig.