Navàs presenta el cicle de concerts d’hivern

118

Navàs ha presentat el cartell del 5è Cicle de Concerts d’Hivern, organitzat per l‘Escola de Música Mestre Josep Maria Castellà i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Navàs. Aquesta edicó aposta per diferents modalitats musicals com la música folk, el country, el jazz, i el rock. Tots els concerts es podran escoltar en directe al Casal Sant Genís.

El cicle s’inaugurarà el 6 de febrer, a les 19h al Casal Sant Genís, amb l’actuació de Borja Olalla i Queralt Valls i Marc River amb el directe “My Own Voice”. Un espectacle, de caràcter intimista però a la vegada enèrgic. Es tracta d’un viatge per paisatges d’Irlanda i Escòcia amb un sabor de la música folk i country, on es descobrirà un músic nascut i crescut a Catalunya però musicalment molt influenciat per músiques anglosaxones. Tot el projecte és de km 0, ja que el procés de gravació, de muntatge de vídeos i actualment de gestió es fa tot per l’artista.

El dia 20 de febrer i també a les 19h al Casal Sant Genís, es podrà gaudir de l’Elisabet Raspall amb la Jazzband Navàs-Súria. L’actuació que es presentarà serà Elisabet Raspall World Trio. Presenten les peces a Navàs d’un dels darrers treballs discogràfics de la compositora, el 12è de la seva col·lecció, un àlbum titulat Links” (Vincles).

Finalment, el 27 de febrer, a les 19h al Casal Sant Genís, serà el torn del concert d’Eduard Freixa, Martí Riera i Marc Pusó juntament amb els alumnes de corda de l’Escola de Música Mestre Josep Maria Castella.

Les entrades es poden aconseguir a entrades.navas.cat o fins 1h abans a taquilla. El preu per l’actuació de Borja Olalla és de cinc euros i pels altres dos concerts, de 8 euros.