Bona part del turisme de Navàs es nodreix de la seva cultura per la vinya, el vi i l’oli. El sector vinícola és un dels valors turístics del poble que el reconeix i el destaca, ja no només a la comarca sinó també arreu del territori català.

Des de fa temps, el poble navassenc té entre mans obrir un espai divulgatiu on compartir i exhibir el seu potencial vinícola. Aquest espai és el Centre Enoturístic del Pla de Bages, ubicat a l’antic escorxador del poble. Després de molts mesos, finalment el Centre Enoturístic obrirà definitivament les portes aquest dissabte, amb l’objectiu de convertir-se en un punt de referència del món vinícola al Bages.

Aquest espai acollirà xerrades, exposicions, tastos i tallers. D’aquesta manera s’afegeix a la xarxa turística de divulgació de la comarca. La idea inicial era inaugurar el Centre el passa mes d’ocutubre, però la situació sanitària actual ho ha impedit. Ara, per fi, ja és una realitat i ho serà amb entrada gratuïta, seguint les mesures de prevenció contra la Covid i amb unes dates molt concretes.

Anna Rubio, explicava a Ona Bages que aquest Centre Enoturístic servirà per reactivar el turisme local