Navàs idea un projecte per reforçar el sector comercial i econòmic del poble

148

Navàs ha posat en marxa un projecte sobre taules de comerç amb l’objectiu d’enfortit el sector comercial i econòmic del poble. Es tracta d’un servei d’acompanyament a entitats locals i associacions de comerciants, els quals rebran una subvenció de suport tècnic amb un cost de gairebé 5.000 euros, concedida per la Diputació de Barcelona.

Tot plegat es va tirar endavant després d’una reunió telemàtica que va servir de presentació del projecte i s’ha posat en context tot plegat per abordar el contingut, metodologia i l’enfocament de les posteriors sessions de treball en què hi van participar tècnics de la Diputació de Barcelona, el regidor de promoció econòmica Uriel Montesinos, tècniques de l’Àrea de Promoció econòmica, a banda de l’empresa consultora “La Transversal de Projectes” que serà l’encarregada de dur a terme l’execució de l’actuació.

Pel 2022 està previst organitzar tot un seguit de trobades “taules de treball” amb els diferents sectors comercials del poble que a partir de la interacció, el debat i la reflexió es tractaran diferents temes relacionats amb el comerç amb l’objectiu d’enfortir el model comercial de Navàs.