Navàs es prepara per l’edició 89 de la Fira de Tardor

201

El comerç local, l’artesania, l’art, i des de fa 10 anys també el món de la vinya, són els principals ingredients de la Fira de Tardor de Navàs, que se celebrarà el cap de setmana, dissabte 16 i diumenge 17 d’octubre.

El programa d’actes de la fira es posa en marxa amb la campanya Fira’t!, amb la participació de 52 establiments. L’objectiu de la qual és fer promoció del comerç i serveis locals, i s’hi podrà participar del 8 al 16 d’octubre.

El cap de setmana de Fira començarà amb el ja habitual comerç al carrer, quan botigueres i botiguers del poble trauran l’aparador davant dels seus establiments. Ben d’hora al matí es farà la caminada entrevinyes, el punt de partida de l’edició d’enguany serà el Centre Enoturístic Pla de Bages i es visitaran les vinyes del celler local, Vinyas d’Empremta, on ens explicaran el seu projecte i es podrà gaudir de l’entorn on es troba situat (el preu és de 10€ i s’han de reservar entrades a entrades.navas.cat). A les 12 del migdia, al passeig, hi haurà una exhibició de Fit-Kid.

A la tarda, jocs infantils al Carrer de l’Església, i a les 19h, el Tastaentorn, on es podrà gaudir de vins, formatges, tapes i cervesa de proximitat, amenitzat amb música, a càrrec de la cantautora Anaïs Vila, que presentarà el seu treball “Contradiccions”. Però això no és tot, al Casal Sant Genís hi haurà dues funcions de l’obra “El bon doctor” organitzat pel Grup Escènic Navàs i al pati de l’Escola de Música, una nova edició del Festival Test.

El plat fort de la Fira de Tardor serà diumenge, amb desenes de parades d’artesania i alimentació a la Plaça de l’Ajuntament de Navàs.

I després de la programació de la Fira de Tardor, arrencarà a Navàs una altra proposta que té molt bona acceptació: el Navàs T’apassiona, el tast de tapes en què hi participaran set restaurants del poble.