Navàs es compromet amb la lluita contra la violència masclista

187

Navàs presenta la campanya del 25 de novembre, dia internacional per a l’eliminació de la violència masclista. El lema de la campanya és “davant la pandèmia invisible que pateixen les dones, fem Xarxa.” i el poble ha preparat tot una sèrie d’activitats entre els dies 23 i 25 de novembre. Helga Iglesias, regidora de feminismes de Navàs explica a Ona Bages el perquè s’ha triat aquest lema.

 

Uns actes que han estat organitzats amb totes les mesures sanitàries adients i que començaran el proper 23 de novembre. Una conferència virtual sobre la “violència masclista en temps de pandèmia” obrirà la campanya. Anirà a càrrec de la mateixa regidora Helga Iglesias i comptarà amb la participació de l’advocada i criminòloga Carla Vall Duran. La conferència serà el tret de sortida a la campanya i començarà a dos quarts de set de la tarda.

Tothom que hi vulgui participar ha d’enviar un e-mail a l’adreça info@sudergintza.eus amb l’assumpte “pandèmia invisible”. Posteriorment s’enviarà un enllaç per a poder accedir a l’acte. La idea d’aquesta campanya, principalment, es buscarà la participació ciutadana.

Els actes seguiran el dia 25 de novembre, dia internacional per a l’eliminació de la violència masclista contra les dones, amb una concentració i lectura del manifest institucional de rebuig a la violència masclista. Aquesta concentració es farà seguint totes les mesures de seguretat sanitària, és a dir, distància de seguretat física de metre i mig; ús obligatori de mascareta, gel hidroalcohòlic i es podran utilitzar pancartes d’ús individual.