Navàs defineix el nou cartipàs municipal

143

L’Ajuntament de Navàs ha definit el nou cartipàs municipal, és a dir les delegacionsde les noves regidories, els sous i retribucions i els nous portaveus dels grups municipals, un pas indispensable després del nomenament del nou alcalde, Genís Rovira Barat.

Tot plegat es va aprovar en el ple de dilluns, on també es  va donar compte de la liquidació del pressupost municipal 2020, que va presentar la regidora Marina Potrony. El primer que es va definir són els membres que acompanyaran Rovira a la Junta de Govern i les tres tinències d’alcaldia; la primera per Salvador Busquets, l’ex-alcalde, la segona per Helga Iglesias i la tercera per Carles Estrada.

El nou govern el formaran 4 grups municipals, liderats per la CUP i amb la presència d’Esquerra, PSC i Junts per Navàs. A banda, es van definir retribucions i dedicacions. En el ple també es va donar compte de la renúncia de la regidora de la CUP Anna Rubio Funes per motius familiars. Per aquest motiu, mentre segueixi vacant la seva regidoria, assumirà les seves àrees en Genís Rovira Barat com a condició d’alcalde.