L’Ajuntament de Navàs ha previst transformar l’emblemàtic alberg de joventut i casa de colònies de Castelladral, a Navàs, en un hotel de dues estrelles de cara a aquesta tardor. L’habitatge és propietat de l’Ajuntament, el qual ja ha iniciat els tràmits per fer les reformes interiors i adequar-los per al nou servei que li vol donar.

Aquest establiment funciona des de fa anys com a alberg, gestionat per l’Associació de Veïns de Castelladral, amb una quarantena de places per a joves i grups escolars, en la seva majoria. Una de les problemàtiques que s’hi trobaven, és que normalment no hi havia prou capacitat per encabir tots els grups d’una mateixa classe i era difícil distribuir-los. Igualment, l’antiguitat de l’establiment requeria reformes i és per això que l’Ajuntament ha aprofitat la ben entesa per canviar el model de negoci. Així doncs, estarà més enfocat a les famílies que vulguin fer turisme rural que no pas als joves o escoles.

D’aquesta manera l’alberg es transformarà en un hotel de dues estrelles de categoria i amb previsions que funcioni tot l’any, igualment gestionat a través de l’Associació de Veïns de Castelladral.