El poble de Navàs no ha volgut renunciar, malgrat l’actual estat d’alarma, a la celebració de la 88a Fira de Primavera, prevista per aquest proper diumenge 26 d’abril. Des de la regidoria de Promoció Econòmica s’ha treballat per una edició especial d’una de les festes més emblemàtiques, per bé que és la principal fira comercial de Navàs.

Com se celebrarà aquesta festa? Doncs l’Ajuntament de Navàs ha anunciat que hi haurà diverses activitats durant el dia. Per exemple, contes infantils, espectacles amb pallasses, teatres, concerts, dansa, pintura, de tot una mica. I tot plegat des del sofà de casa. Aquests actes se celebraran a través del Canal N, La Veu de Navàs, el youtube de Televisió de Navàs i les xarxes socials de l’Ajuntament de Navàs.

Val a dir però que no es podran celebrar tots els actes previstos. Malgrat tot, l’Ajuntament de Navàs assegura que els actes se celebraran als carrers i a les places quan es pugui. La Fira, a més, és un gran aparador del comerç i la indústria del municipi, que malauradament s’ha vist afectat arran de la crisi provocada pel Covid-19. És per aquest motiu que l’Ajuntament ja està treballant per potenciar el comerç local, i en aquest sentit també demana als veïns i veïnes a consumir en aquests comerços

Finalment, el consistori ha fet també una crida a engalanar els balcons d’alegria i crear un ambient de festivitat. També a través de les xarxes socials amb el hashtag #FiraConfinada.