Navàs celebrarà aquest dissabte una nova edició de la Fira del Regal, la qual tindrà lloc pels carrers del poble i a la plaça de l’Església. En aquesta Fira s’hi trobaran diverses parades, a més de tallers de Nadal infantils, exposicions de pessebres, un concert de l’escola de música i la inauguració del Mural “Amor i Vida” de la Marta Obradors i la Sara Nicolàs.

L’horari de les parades serà de nou del matí a dues del migdia, amb una parada per dinar, i de quatre de la tarda a vuit del vespre. A la plaça de l’Església tindran lloc els tallers de Nadal infantils, que consistiran en tallers de mitjons i de boles, a més de l’actuació de l’escola de música. D’altra banda, l’exposició de Pessebres es podrà veure al local del Raig a partir de dos quarts de sis de la tarda.

Les activitats infantils estan recomanades per a nens i nenes a partir de sis anys i menors acompanyats per un adult. Estan organitzades per Activijoc.

Paral·lelament a la Fira del Regal, hi ha dues activitats nadalenques que implica els establiments navassencs. D’una banda, el concurs d’aparadors, on una vintena d’establiments hi han col·laborat. D’altra banda, la campanya comercial “Comprar a Navàs surt a compte”, en què hi participen 35 establiments, els quals ofereixen descomptes i rebaixes en molts dels seus productes. Aquesta campanya té com a objectiu seguir apostant pel comerç local i revitalitzant el municipi.