La Selvatana estrena el 2022 | IMATGE PROMOCIONAL

Davant l‘augment de casos de Covid-19 a Navàs, l’Ajuntament del poble ha decidit anul·lar diversos esdeveniments que havien de tenir lloc aquest Nadal. Hi ha un total de sis cancel·lacions que s’han donat, començant pel Caga Tió que havia de tenir aquest dimecres 22 de desembre.

D’altra banda, el pròxim 25 de desembre tampoc es farà el Ball de Nadal, el dia de Sant Esteve s’anul·la el tradicional Superquinto de Nadal, a més del Jugamenut, una activitat per als infants que havia de tenir lloc els dies 27, 28 i 29 de desembre també s’ha cancel·lat

La cancel·lació més important, però, és el Ball de Cap d’Any que havia de tenir lloc el pròxim 31 de desembre, a més del tradicional Concert de Cap d’Any. Enguany, aquest últim anava a càrrec de l’orquestra Selvatana. Havia de ser la desena ocasió que la formació de Cassà de la Selva actués al poble. Una cita que estava programada per dissabte 1 de gener a les set del vespre al pavelló blau i estava organitzada per l’Agrupació Sardanista amb la col·laboració de l’Ajuntament.