Navàs ampliarà la residència per guanyar més serveis

87

Navàs ampliarà la seva residència d’avis i àvies aquest 2022 per millorar els espais comuns i els serveis. Es tracta de tres projectes que es posen a licitació per fer una residència més atractiva. L’Ajuntament espera que l’empresa que liciti les obres pugui assumir tots els treballs.

L’obra més important serà l’ampliació de la part posterior de l’edifici. Actualment, l’edifici consta de tres plantes i el que es farà és ampliar la planta baixa. Es construiran dos lavabos adaptats i un nou ascensor, que connectarà amb la segona planta. I és que ara hi ha només un ascensor, fet que dificulta la mobilitat interna dels usuaris i usuàries. També es preveu pavimentar una àrea del pati on ara com ara hi ha pèrgoles.

La segona actuació consisteix a fer arribar el nou ascensor fins a una planta sota coberta i construir unes escales d’emergència. En aquest cas, la intervenció té com a objectiu final que, en un futur, es pugui guanyar algun espai mes per a residents. Ara, la zona coberta només s’utilitza com a magatzem.

La tercera intervenció és una reforma dels despatxos i vestidors per al personal de la residència. El total de la inversió es pressuposta en 350.000 mil euros que, estaran directament finançats per la Diputació de Barcelona.