Navarcles rep els tests de la Generalitat per diagnosticar la Covid-19 i ja s’estan utilitzant a la residència Ibada del municipi

245

Des del primer moment, l’Ajuntament i Ibada han treballat conjuntament per tal d’accelerar la rebuda del material i poder donar un servei òptim a tot el personal que durant aquesta crisi pel coronavirus ha vetllat per la seguretat de la gent gran.

Per altra banda, el consistori denuncia que el material demanat ja fa molts dies arribi amb tant retard, perquè des del primer dia es va reclamar el material pertanyent a la Generalitat.

S’espera que ens els proper dies arribin més test per altres entitats municipals que també estan molt exposades al virus, com el del Servei d’Assistència a Domicili (SAD), Vigilants Municipals, Brigada Municipal, voluntaris de Protecció Civil.

Finalment, el consistori vol agrair a tota la gent que ha fet possible l’arribada del nou material sanitari per tal de poder donar les eines necessàries per combatre la crisi de la Covid-19 que estem vivint.